Hillside 15.6, Future Tour Red

Pelasimme Hillsiden Valley -kentän. Kenttä oli mielestäni ihan kiva ja mukava pelata. Kenttä oli hyvässä kunnossa. Keli oli loistava ja pelikaverit kivoja.

Lyönti sujui kierroksen aikana hyvin ja peli oli tasaista eikä turhia rangaistuslyöntejä tullut. Birdyjä sain tehyä vain yhden vaikka moni oli todella lähellä. Fiilis oli myös koko kierroksen aikana hyvä. Olin lopulta tyytyväinen kierrokseen. Lopuksi voitin kilpailun.

 

P 14 SM-kilpailut 24-26 kesäkuuta, Vierumäki

päivien tulokset 1. 84   2. 89     3.82

Olin ensimmäistä kertaa SM-kisoissa. Pelasimme kilpailussa Cooke-kentän keltaiselta tiiltä. Kenttä oli todella hyväkuntoinen ja mukava pelata. Kaikille kisojen päiville osui hauskoja pelikavereita. Kisojen aikana oli todella kovat helteet. Lämpöä oli yli 32 astetta.

Ensimmäinen päivä

Peli kulki ihan hyvin koko peli sujui ihan hyvin. Lyönti oli ihan ok. Koko tulos ja tekeminen oli ihan hyvää.

Toinen päivä

Toisena päivänä peli meni huonommin, sillä en osunut kovin hyvin väyliin ja greeneihin. Kun tuli epäonnistumisia, niin peli meni tunteisiin osilla väylillä, mutta lyönti oli ihan hyvää. Kisapäivänä oli yli 32 astetta lämmintä ja en varmaankaan juonut riittävästi kierroksen aikana, sillä kierroksen lopussa olin aivan puhki.

Viimeisenä kisapäivänä peli kulki ihan loistavasti ja tein hyvää tulosta. Löin todella hyvin ja myös puttasin erinomaisesti. Olin pelannut todella ehjän kierroksen ennen viimeistä väylää, kunnes lopetin kymmeneen lyöntiin. Vaikka loppuun tulikin 10 lyöntiä, viimeisen päivän selvitin 82 lyönnillä. Loppusijoitukseni oli yhdeksästoista.

 

Keimola Golf Vantaa 20.7, Challenge Tour

pelasin 89 lyöntiä. sijoitukseni oli 11. Keli oli ihan ok.

Aloitin kisan hyvin. Päivän lyönti ei kuitenkaan ollut hyvää. Ongelmana pelissä oli se, että en osunut greeneihin. Ryhmässäni oli vain lisäkseni yksi pelaaja hän joutui keskeyttämään pelinsä 9 reiän jälkeen, koska hänen insuliinipumppu meni rikki kesken kierroksen ja hänen verensokerinsa nousivat. Tämän jälkeen kilpailun järjestäjät joutuivat hieman miettimään miten peliä jatketaan, koska olin yksin. Onneksi sain yhden vanhemman merkkariksi ja pääsin jatkamaan kierroksen loppuun saakka.

 

Nordcenter Future Tour Red 2 heinäkuuta

Kilpailu pelattiin punaiselta tiiltä. Pelasimme Benz-kentän. Päivän sää oli kostea ja välillä satoi. Kenttä oli ihan hyvässä kunnossa. Pelikaverini oli ihan kiva.

Aloitin kisan huonosti. Mutta tein hyvät kaksi birdiä sen jälkeen. lyönti oli kisan aikana hyvää, mutta putit eivät uponneet. Eikä myöskään putti ollut hyvää. Greeneillä oli paljon kolmen putteja Ja lopetin huonoihin boygeihin. Lopuksi pelasin yhteensä 79 ja olin kolmas.

Kokonaisuudessaan minun kauteni on sujunut hyvin. Peli ja lyönti on kehittynyt ja parantunut paljon.

Kiitos jo tässä vaiheessa Master Golfille sekä opettajalleni Julia Kettiselle.

Mukavaa kesää,

Max Eskelinen