Talven harjoittelukausi meni hyvin, mutta onneksi lumi suli, pääsi ulos lyömään ja harjoittelemaan.

Alkukesän kilpailut

Porvoo Golf Junior Challenge tour 6.5.

Kauden ensimmäinen kilpailuni pelasin Porvoo golfissa. Kilpailu kuului Junior Challenge touriin ja siellä pelaavat alle 21 vuotiaat pojat. Pelasin ensimmäistä kertaa Challenge tourilla ja kilpailu pelattiin  miesten teeltä. Kenttä oli vielä aika märkä ja kisassa opin paljon uutta vanhemmilta pelaajilta.

Ruukki Golf Future Tour 19.5.

Pelasin Future Tourin ensimmäisen kilpailun Ruukki Golfissa. Kilpailussa on pojat 12-sarja. Kilpailu kulki hyvin ja olin 15 reiän jälkeen toisena. Sähläsin lopussa ja päädyin toiseksi viimeiseksi.

Ruukki Golf Junior Challenge Tour 20.5.

Kilpailu pelattiin miesten tiiltä. Kisassa pelikavereitteni iät olivat 17 ja 18 vuotta. Pelasin kilpailussa paremmin miesten tiiltä kuin edellisen päivän kilpailussa naisten tiiltä. Kilpailu meni tosi hyvin.  Viimeiselle reiälle olin lähellä tehdä tehdä eaglen, mutta onneksi sain birdien. Lopputuloksissa olin 21.

Salo Golf Future tour 12.6

Kauden toinen Future Tourin kilpailu pelattiin Salossa. Kilpailun etuysi meni hyvin, mutta loppu oli säätöä. Minulla oli kilpailussa linja ongelmia. Keksin itselleni hyvän muistisäännön, joka oli golf on simppeli laji älä tee siitä monimutkaista. Olin Salon kisoissa viides.

Viikkokisat

Viikkokisojen tulokset ovat vaihdelleet paljon mutta suurin osa viikkokisoista on mennyt hyvin. viikkokisojen parhaat tulokset olit ensimmäinen sija ja neljäs sija pistebogissa. Kevään viikkokisoissa olen pelannut elämäni kaksi parasta kierrosta.

Nyt suunta kohti Espanjaa lomailemaan ja pelaamaan golfia. Espanjassa olen menossa 12 v. Andalucian Juniorimestaruuskilpailuihin 7-8.7. Mukavaa kesää ja hyviä pelejä kaikille.

Terveisin Max Eskelinen