Tavoitteet

Varaa yritystapahtuma vuodelle 2023

Järjestä yrityksesi golftapahtuma Master Golfin ainutlaatuisessa kartanomiljöössä Bodominjärven rannalla.  Yritystapahtumamme toteutetaan toiveitasi noudattaen joko avaimet käteen -periaatteella tai yhteistyössä oman henkilökuntasi kanssa. Otamme vieraasi vastaan kartanolla, voit itse keskittyä heidän huomioimiseensa. Vieraillesi varataan oma alue rangelle, jossa harjoittelupallot ovat valmiina odottamassa. Vieraita vastaanottaessamme jaamme tuloskortin lisäksi tiitä, griinihaarukan, merkkausnastoja, kyniä, [...]

Master Auki
Forest Auki
Range Auki
Lähipelialue Auki
Harjoitusviheriö Auki
Pitch&Putt-kenttä Auki | 4 väylää
Ruohorange Auki
Caddiemaster Ark 8:00 - 17:30 Vkl 8:00 - 17:00
Toimisto Ark 9:00 - 15:00
Ravintola ma-la klo 8-19, su klo 8-18
Pukuhuoneet Klo 8-20
Sauna Klo 8-20
Taukokioski Master Vkl 10:00 - 17:00 Arkisin suljettu
Taukokioski Forest Ark 10:00 - 18:00 Vkl 10:00 - 17:00
Golfautot Käytössä
Tiedot päivitetty: 20.9.2022 11:24
Kumppanit

Toiminnan tavoitteena on tarjota Master Golfin juniorijäsenille laadukasta, ympärivuotista toimintaa ikäluokissa 4-21 vuotta. Harjoitus ja valmennustoimintamme perustuu Master Golfin omaan Junioripolkuun, jolla takaamme juniorijäsenille edellytykset perusgolftaitojen hankkimiseen ja golfin hauskaksi harrastukseksi sekä kilpailukykyiset valmennukselliset puitteet alle 21-vuotiaille kilpagolfareille junioreiden kansalliselle huipputasolle nousemista varten.

VISIO & ARVOT

Haluamme luoda junioreille turvallisen oppimisympäristön ja myönteisen ilmapiirin Master Golfin junioriharjoituksissa ja pyrimme siihen, että juniorista on kiva tulla harjoituksiin. Junioreille haluamme onnistumisen kokemuksia ja kehittymisen tunteita, mitä saavutetaan, kun on luotu hyvin suunnitellut harjoitukset sekä sopivat tavoitteet jokaiselle pelaajalle iästä ja taitotasosta riippumatta.

Tuemme junioreita kokonaisvaltaisesti yksilön tarpeet ja eri herkkyyskaudet huomioiden, ja tiedostamme että jokainen juniori kehittyy omalla yksilöllisellä tahdillaan. Isoimpia tavoitteitamme junioritoiminnassamme on golftaitojen opettamisen lisäksi opettaa junioreita itse oivaltamaan asioita elämän polulla ja löytämään liikunnan ilo. Toiveemme on, että kaikki juniorit jatkaisivat liikunnan ja golfin harrastamista koko elämän.

Toimintamme perustuu mm. seuraaviin arvoihin

• lapsen ja nuoren kunnioittaminen
• terveet elämäntavat
• muiden kunnioittaminen ja henkilökohtainen vastuunotto
• harjoitusvälineiden ja -alueiden arvostaminen ja kunnossa pitäminen
• hyvä käytös
• tasavertaisuus

OPETTAJIEN JA OHJAAJIEN KOULUTUS

Kaikki junioreiden kanssa työskentelevät golfopettajat ja ohjaajat ovat koulutettuja. Harjoituskaudella valmennuksesta vastaavat Master Golfin Prot Stenna Westerlund ja Julia Kettinen. Fysiikka- ja psyykkinenvalmennus toteutetaan yhteistyössä ulkopuolisten valmentajien kanssa. Lisäksi harjoituksissa on mukana ryhmien vastuuohjaajat. Panostamme myös säännöllisiin sisäisiin koulutuksiin, joihin osallistuvat pro ja vastuuohjaajat.

PELISÄÄNNNÖT

Junioreiden kanssa sovimme ryhmien yhteisistä pelisäännöistä kaksi kertaa vuodessa, kesä- ja talvikauden alussa. Meillä on nollatoleranssi kiusaamiseen ja epäasialliseen käyttäytymiseen. Olemme kiinnostuneita, tukevia ja kannustavia junioreiden golfharrastusta kohtaan ja kannustamme heitä oma-aloitteisuuteen sekä nauttimaan ja pitämään hauskaa oman harrastuksen parissa. Lisäksi vanhemmat sitoutuvat noudattamaan heille tehtyjä pelisääntöjä.

Yleiset pelisäännöt ovat mm.
• olemme rehellisiä
• kannustamme ja kunnioitamme toisiamme
• tulemme paikalle ajoissa
• kuuntelemme ja tottelemme opettajia sekä muita junioreita.

VIESTINTÄ & AVOIMET TAPAHTUMAT
Junioritoimikunta käyttää viestintään Nimenhuuto–palvelua, jonka kautta tapahtuu kaikki harjoitustoimintaan liittyvä viestintä muun muassa harjoituksiin ilmoittautuminen. Lisäksi Junioritoimikunta käyttää avoimeen viestintään Master Golfin nettisivuja, jossa kerrotaan yleisellä tasolla Junioritoiminnasta, harjoitusmahdollisuuksista sekä ajankohtaisista asioista. Lisäksi jäsenistölle tiedotetaan junioritoiminnasta seuran uutiskirjeiden muodossa 4 krt vuodessa.
Kesäkaudella Junioritoimikunta järjestää avoimia harjoituksia, jolloin Master Golfin jäsenten lapsilla sekä lapsenlapsilla on mahdollisuus tulla kokeilemaan ohjattua harjoitustoimintaa