Ryhmäkuvaukset

Varaa yritystapahtuma vuodelle 2023

Järjestä yrityksesi golftapahtuma Master Golfin ainutlaatuisessa kartanomiljöössä Bodominjärven rannalla.  Yritystapahtumamme toteutetaan toiveitasi noudattaen joko avaimet käteen -periaatteella tai yhteistyössä oman henkilökuntasi kanssa. Otamme vieraasi vastaan kartanolla, voit itse keskittyä heidän huomioimiseensa. Vieraillesi varataan oma alue rangelle, jossa harjoittelupallot ovat valmiina odottamassa. Vieraita vastaanottaessamme jaamme tuloskortin lisäksi tiitä, griinihaarukan, merkkausnastoja, kyniä, [...]

Master Suljettu
Forest Suljettu
Range Suljettu
Lähipelialue Suljettu
Harjoitusviheriö Suljettu
Pitch&Putt-kenttä Suljettu
Ruohorange Suljettu
Caddiemaster Suljettu
Toimisto Ark 9:00 - 15:00 Soita, jos olet tulossa käymään!
Ravintola Vkl brunssit www.bodominkartano.fi
Pukuhuoneet Suljettu
Sauna Suljettu
Taukokioski Master Suljettu
Taukokioski Forest Suljettu
Tiedot päivitetty: 9.1.2023 11:00
Kumppanit

PIKKU-TIKRUT

Ryhmässä harjoittelevat 4-8- vuotiaat tyttö- ja poikajuniorit, joilla ei ole vielä Green Cardia tai se on suoritettu hiljattain. Ryhmän tavoitteena on herättää lapsen innostus lajia kohtaan sekä harjoitella ryhmässä toimimista. Lisäksi golfharrastuksen alkutaipaleella on tavoitteena oppia golfin perusteet; ote, lyöntiasento, swingin-, lähipelin- ja puttaamisen alkeet sekä reipas ja turvallinen käyttäytyminen golfkentällä. Harjoitukset ovat monipuolisia ja hauskoja sekä sisältävät myös golfissa tarvittavien perusliikuntataitojen opettelua.

ROOKIES PLAYERS

Ryhmässä harjoittelevat 9-12-vuotiaat tyttö- ja poikajuniorit, jotka ovat jo suorittaneet Green Cardin sekä kykenevät suoriutumaan 7 reiän opastetusta kierroksesta. Ryhmän tavoitteena on kasvattaa lapsen innostusta golfin pelaamiseen ja harjoitteluun sekä tukea lasta liikunnallisen elämäntavan ja koulutyön yhdistämisessä. Golfharjoittelussa syvennytään enemmän swingin ja lähipelin saloihin sekä painopisteenä ovat pelillisten taitojen omaksuminen. Juniorilla on oma halu harrastaa ja pelata golfia. Pelitaitojen kehittyessä Juniorilla on halutessaan mahdollisuus aloittaa kilpaileminen Suomen Golfliiton Futuretourin Easy-sarjassa. Harjoitukset ovat monipuolisia ja aktiivisia sekä sisältävät myös golfissa tarvittavien perusliikuntataitojen opettelua.

FUTURE PLAYERS

Ryhmässä harjoittelevat 9-12-vuotiaat tyttö- ja poikajuniorit, jotka ovat jo useamman kesän ajan harjoitelleet Masterin junioriryhmissä. Juniorilla tulisi olla kilpailukokemusta tai kiinnostusta kilpailemiseen Suomen Golfliiton Futuretourin Easy- tai Red-sarjoissa. Harjoittelussa keskitytään erilaisten lyöntitekniikkojen ja lähipelin lisäksi pelillisten taitojen kehittämiseen, sekä tuloksen tekemiseen. Tavoitteena on kehittyä pelaajana omaksi ilokseen, sekä saada golfista mukava harrastus sekä kehittää kilpailussa vaadittavia elementtejä.

CLUB PLAYERS

Tässä ryhmässä harjoittelevat 13-17 -vuotiaat tyttö- ja poikajuniorit, jotka ovat harjoitelleet golfia säännöllisesti ja kykenevät itsenäisesti suoriutumaan 18 reiän kierroksesta kaverin kanssa. Ryhmän tavoitteena on kasvattaa nuoren itseluottamusta taidon oppimista kohtaan ja pelinautintoa kentällä sekä tukea lasta liikunnallisen elämäntavan ja koulutyön yhdistämisessä. Golfharjoittelussa keskitytään lyönti-, lähipeli- ja puttitekniikan harjoittelun lisäksi pelitaitojen kehittämiseen. Harjoittelun tavoitteena on kehittyä pelaajana omaksi ilokseen, saada golfista mukava elinikäinen harrastus ja nauttia treeneistä kavereiden kanssa. Halutessaan Juniorilla on mahdollisuus kilpailla Master Golfin seurakilpailuissa. Harjoitukset ovat monipuolisia ja rentoja sekä sisältävät myös golfissa tarvittavien perusliikuntataitojen opettelua.

ACADEMY PLAYERS

Tässä ryhmässä harjoittelevat 13-21-vuotiaat tyttö- ja poikajuniorit, jotka kilpailevat tavoitteellisesti Suomen Golfliiton alueellisissa kilpailuissa. Juniorilla on oma näkemys taidoistaan sekä halu kehittyä kilpapelaajaksi. Ryhmän tavoitteena on vahvistaa nuoren intohimoa lajia kohtaan, vahvistaa lajitaitoja ja systemaattista harjoittelua sekä tukea nuoren urheilullisen elämäntavan ja koulutyön yhdistämisessä. Golfharjoittelussa keskitytään erilaisten lyöntitekniikkojen ja lähipelin lisäksi pelillisten taitojen kehittämiseen sekä tuloksen tekemiseen. Juniorilta edellytetään systemaattista omatoimista harjoittelua ja sitoutumista valmennustoiminnan edellytyksiin (Kausi- ja viikkosuunnitelmat, harjoituspäiväkirja, aktiivinen koulutyöskentely). Tavoitteena on kehittyä taitavaksi pelaajaksi ja pärjätä Suomen Golfliiton Future tourin (Red, Challenge) sarjoissa.

TOUR PLAYERS

Tässä ryhmässä harjoittelevat 17-21 vuotiaat tyttö- ja poikajuniorit, jotka kilpailevat tavoitteellisesti Suomen Golfliiton Fujitsu Finnish Junior Tour -kiertueella. Juniorilla on oma näkemys taidoistaan sekä vahva visio kehittyä ja harjoitella kilpapelaajana. Ryhmän tavoitteena on vahvistaa nuoren aikuisen motivaatiota, tahtoa ja intohimoa optimaalista harjoittelua sekä menestyksekästä kilpailua kohtaan. Lisäksi tavoitteena on tukea urheilullisen ja terveen elämäntavan ja koulutyön yhdistämisessä.

Golfharjoittelussa keskitytään erilaisten lyöntitekniikkojen ja lähipelin lisäksi pelillisten taitojen kehittämiseen sekä tuloksen tekemiseen. Juniorilta edellytetään systemaattista omatoimista harjoittelua ja sitoutumista valmennustoiminnan edellytyksiin (Kausi- ja viikkosuunnitelmat, harjoituspäiväkirja, aktiivinen koulutyöskentely). Tavoitteena on menestyä Suomen Golfliiton Suomen Golfliiton Finnish Junior Tour -kiertueella.