Master Golf tunnetaan kahdesta upeasta kentästään ja erinomaisesta palvelustaan sekä viihtyisästä klubistaan historiallisessa miljöössä. Masterin brändiin kuuluu olennaisesti iloinen ja toimiva asiakaspalvelu.

Haemme ensi kaudelle

CADDIEMASTEREITA

asiakaspalvelutehtäviin. Caddiemasterit varaavat peliaikoja, tekevät kilpailujen tulospalvelua, myyvät pro shopin tuotteita, päivittävät somea sekä osallistuvat moniin muihin vaihteleviin tehtäviin. Tehtäviin kuuluu olennaisena osana myös kassanhoito ja tilitykset.

Edellytämme

 • iloista ja reipasta asiakaspalveluasennetta
 • golfin tuntemusta
 • joustavuutta ja oma-aloitteisuutta
 • luotettavuutta ja sitoutumista työhön
 • suomen ja englannin kielen taitoa
 • tietoteknistä osaamista
 • vähintään 18 vuoden ikää
 • valmiutta työskennellä koko kauden ajan

Arvostamme

 • aikaisempaa työkokemusta
 • GolfBox-ohjelman tuntemusta
 • ruotsin kielen taitoa

Tarjoamme

 • idyllisen työympäristön
 • mukavat työkaverit
 • lounasedun
 • mahdollisuuden golfin pelaamiseen kentillämme
 • monipuolisen työkokemuksen

Työsuhde on määräaikainen erikseen sovittavalle ajanjaksolle golfkauden ajaksi (huhtikuu-lokakuu). Töitä tehdään 7 päivänä viikossa ja työvuoroja on noin 4-6 viikossa, työajat sijoittuvat pääsääntöisesti klo 7-20 välille. Yhden vuoron pituus on noin 6-8 tuntia. Haemme lisäksi myös yhtä osa-aikaista caddiemasteria, jonka viikkotyöaika on noin 10-20 tuntia. Sijaintimme vuoksi oman auton käyttö on lähes välttämätöntä.

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 9.2.2020 mennessä osoitteeseen anne.balk@mastergolf.fi. Kerro hakemuksessasi minkä ajan olisit käytettävissä. Aloitamme haastattelut mahdollisesti jo hakuaikana.