Saku Halonen jatkoi hienoa kisaputkeaan Koski Golfissa pelatussa Finnair Junior Tourin 8. osakilpailussa.

Sakun pelivire on ollut koko kesän läpi huimaa. Masterin mestaruuden jälkeen Saku pelasi Koski Golfissa tulokset 69-76, ja se riitti voittoon lyönnin turvin.

Alla Saku Halosen kuulumiset kisan jälkeen. Onnittelut hienosta suorituksesta!

 

Moikka!

Fujitsu Finnish Junior Tourin 8. osakilpailu pelttiin Koski-Golfissa 6-7.8. Kenttä oli erinomaisessa kunnossa, etenkin greenit. Aurinkoinen ja lämmin sää suosi pelaajia molempina kisapäivinä, vaikka säätiedus ennusti toiselle kilpailupäivälle rankkaa vesisadetta ja ukkosta.

Oma pelini sujui todella hyvin varsinkin ensimmäisenä päivänä, jolloin pelasin melkein virheetöntä golfia. Avaukset eivät olleet parhaimmillaan, mutta lähestymiset olivat sitäkin parempia. Ensimmäisenä päivänä tulos 69/-4 riitti jaettuun ykköstilaan kahden muun pelaajan kanssa. Toisena päivänä kenttä pelattiin hieman vaikeampana ja oma pelini ei ollut samalla tasolla kuin edellisenä päivänä. Kierroksella tuli paljon virheitä, mutta selvisin niistä suhteellisen vähällä, koska onnistuin saamaan tärkeitä par-putteja sisään. Tulos 76/+3 riitti kokonais tulokseen -1 ja se riitti yhden lyönnin erolla voittoon.

Kilpailussa ei ollut muita masterilaisia.

Tässä on linkki tulosluetteloon https://golf.fi/kilpagolf/kilpailukalenteri/#/competition/1776945/results

Terveisin,

Saku Halonen