Ravintoloitsijaksi Master Golfiin

Etsimme monipuolisen ravintolaosaamisen huippuammattilaisia vastaamaan

MASTER GOLFIN RAVINTOLATOIMINNASTA

Master Golf on jo yli 30 vuoden ajan ollut yksi Suomen arvostetuimmista golfyhteisöistä. Ravintolatoiminta on tärkeä osa palvelukonseptiamme. Hienostunut vanha kartanomiljöö ja Master Golfin toimintatapa edellyttävät korkeatasoista ravintolatoiminnan osaamista niin keittiössä kuin kaikessa asiakaspalvelussa.

Klubiravintolamme sijaitsee luonnonkauniissa järvimaisemassa Bodomin kartanossa. Kartanon ja sen pihapiirin moneksi muotoutuvat tilat tarjoavat mahdollisuuden myös erilaisten kokousten ja juhlien järjestämiseen ympäri vuoden.

Golfkauden aikana ravintolamme toimii ala carte-ravintolana tarjoten myös kahvilapalveluja. Lounasbuffet on tarjolla touko-lokakuussa päivittäin klo 11-15 välisenä aikana.

Master Golf tunnetaan laadukkaasti järjestetyistä yritystapahtumista, joissa maukas aamiainen, kioskitarjoilut kierroksen aikana ja päivällinen pelin jälkeen kruunaavat tapahtuman.

Vaadimme ravintolayrittäjältämme paljon, mutta tarjoamme samalla vertaansa vailla olevan sijainnin kauniissa kartanomiljöössä, toimivat ja monipuoliset tilat sekä valmiin asiakaskunnan. Lisäksi Master Golfin henkilökunnan tuki ja hyvä yhteishenki takaavat päivittäisen työilon.

Vuokrasopimus alkaa 1.1.2019 ja on viisivuotinen.  Ravintolayrittäjältä edellytetään investointia pienirtaimistoon sekä vuokravakuutta.

Tarjouspyynnön voi tilata osoitteesta jaakko.tuominen@mastergolf.fi tai soittamalla 050 688 22.

Tarjousten jättöaika umpeutuu 5.10.2018.

Master Golf Course Oy

Jaakko Tuominen

Toimitusjohtaja

By | 2018-09-12T08:49:23+00:00 elokuu 27th, 2018|Nostot_etusivu, Uutiset|0 Comments