Pelaaja Ensin – tyytyväisyyskysely vkolla 30

”Pelaaja Ensin” –tyytyväisyyskysely antaa meille mahdollisuuden hyödyntää jäseniemme kokemuksia golfyhteisössämme ja seurata näin kehitystämme.

Haluamme edelleen parantaa tietämystämme niistä olosuhteista ja tekijöistä, jotka vaikuttavat pelaajiemme kokemuksiin. Tämä tieto antaa meille ainutlaatuisen mahdollisuuden kehittää golfyhteisöämme sellaiseksi, että sinä pelaajana olet etusijalla ja saat parhaan mahdollisen kokemuksen. Vastaukset käsitellään anonyymeinä eikä jäsentietoja käytetä muuhun kuin kyselyn toteuttamiseen ja toiminnan kehittämiseen eikä niitä anneta eteenpäin muille osapuolille.

Kukin täysi-ikäinen Masterin jäsen tulee saamaan yhden kyselykutsun kauden aikana. Kolmasosa Masterilaisista on jo saanut kyselyn ja vkolla 30 lähtee kysely seuraavalle otannalle. Viimeinen kolmannes saa sen syyskuussa.

Seuraavat kyselykutsut lähetetään heinäkuun 24. päivä.

Vastaathan kyselyyn ja voit vaikuttaa omalta osaltasi Masterin kehitykseen.

 

 

 

 

 

 

By | 2018-07-24T09:15:45+00:00 heinäkuu 24th, 2018|Uutiset|0 Comments