Jäseneksi johtokuntaan

Tänä syksynä erovuorossa ovat puheenjohtaja Mikko Eskelinen, kapteeni Vesa Siitari, junioritoimikunnan puheenjohtaja Julia Kettinen ja kilpailutoimikunnan puheenjohtaja Juha Lilja.

Mikko Eskelinen on ilmaissut halukkuutensa jatkaa puheenjohtajan tehtävissä kuten myös Vesa Siitari kapteenin tehtävissä. Myös Julia Kettinen ja Juha Lilja ovat halukkaita jatkamaan tehtävissään. Johtokunnassa jatkavat naistoimikunnan puheenjohtaja Liisa Pättiniemi-Fagerström sekä senioritoimikunnan puheenjohtaja Rolf Aasholm.

Jotta voimme informoida jäsenistöä ehdokasasettelusta jo syyskokouskutsussa, ilmoitathan halukkuudestasi tehtäviin jo tässä vaiheessa. Puheenjohtaja ja kapteeni valitaan vuosittain syyskokouksessa, muiden johtokunnan jäsenten toimikausi on 2-vuotinen.

Pyydämme halukkaita ehdokkaita ilmoittautumaan toiminnanjohtaja Jaakko Tuomiselle (jaakko.tuominen@mastergolf.fi) tai puheenjohtaja Mikko Eskeliselle (mikko.eskelinen@apprix.fi) su 15.10.2017 mennessä. Kerro viestissäsi mihin toimeen olet asettumassa ehdolle.

Master Golf Club ry:n syysvuosikokous pidetään maanantaina 27.11.2017 klo 17.00 klubilla.

 

By | 2017-09-26T11:22:09+00:00 syyskuu 26th, 2017|Uutiset|0 Comments