Kenttätoimikunta 19.9

Kentän tilanne Master

Leikkuu tarve harvenee ilmojen viiletessä ehkä viheriöiden osalta joka toiseen päivään. Tiistaina viheriöiden holkki-ilmastointi ja hiekoitus viheriöiden osalta. Seuraavat lannoitukset kaikilla alueilla ovat jo syyslannoituksia. Runsaiden sateiden jälkeen on kuivahtanut niin paljon että viheriöille joudutaan jo antamaan vettä. Palaute kentän osalta ollut positiivista vain muutamia negatiivisia.

Kentän tilanne Forest

Syystyöt aloitettu jo viheriöiden osalta viime viikolla. Holkitettu ja täydennyskylvetty sekä hiekoitettu. Muutamia kosteampia väyliä viiltoilmastoitu lainakoneella, vaikutus hyvä.

Kentällä ei ongelmia nurmen kanssa. Forest 4 viheriö myös paremmassa kunnossa kuin vuosi sitten.

Range/Harjoittelualueet

Range ja lähipelialue ollut kauden ajan hyvässä kunnossa. Aidan tolppien maalin hilseilystä reklamoitu toimittajaa, nyt havaittu myös verkossa reikiä, eivät täsmää leikkurin tai kerääjän korkeuksiin.

Lähipelialueen suunnittelu käynnissä, suunniteltu kahta korotettavaa kohdeviheriötä ilman kastelua nykyisen väylän alueelle.

Kastelujärjestelmä

Paineenkorotuspumppaamo toiminut hyvin, kasteluikkuna ollut nyt riittävän pitkä. Syksyllä tyhjennyksen jälkeen vaihdetaan suunnitelman mukaisesti sulkuja sekä asennetaan muutamia uusiakin.

Syksyntyöt

Raivaustyöt ja bunkkereiden reunojen kunnostus alkaa heti kun leikkuupaine helpottaa. Väylien ilmastointi ja hiekoitus aloitetaan viikolla 40.

By | 2016-09-25T00:00:00+00:00 syyskuu 25th, 2016|Kenttätoimikunta|0 Comments