Kenttätoimikunta 24.8

Kentän tilanne Master

Kuivalaikkua hieman tullut esille paikoittain mutta ei ongelmaksi asti. Master-kentän ongelmaviheriöiden ph on n.4,5 kun ihannearvot ovat 5,5 – 6,0. Nousua saadaan aikaan enintään 0,3 – 0,4 vuodessa. Lannoitetoimittajan kanssa suunnitellaan oikeanlainen lannoitekokonaisuus seuraaville kausille.

Markkinoille tulee uusi torjunta-aine talven lumihometautia vastaan. Ainetta on testattu Suomessa ja todettu sen olevan erittäin tehokas. Tuotetteen nimi on Medaljong.

Syystyöt aloitetaan syyskuun puolivälissä . Suoritetaan holkituksia, kylvöjä ja hiekoituksia.

Masterin 5 viheriön takametsä tasataan ja keskusteltiin siitä että tuleeko pintaan nurmi vai hake. Alle joka tapauksessa rikkakasvitorjunta.

M18 vanhan pumppaamon perustukset piiloitettava maan alle, näkyviin jää vain uusi sähkökaappi. M 16 teelle tehdään portaat vanhan keltaisen mittapisteen kohdalle ja tietä levennetään portaiden kohdalla vasemmalle.

Master-kentän lampiin kasvuston poistoa veden kierron lisäystä kuten Forest 6 lammessakin. Master 9 tienlinjausta muutetaan lyöntipaikan kohdalla.

Hanhia on ollut varsin runsaasti ja keskusteltiinkin niiden harventamista. Tulevaisuudessa ongelma on saatava ratkaistua jo keväällä.

Kentän tilanne Forest

F4 viheriöllä edelleen ongelmia jonka seurauksena ruohottomia kohtia viheriöllä sekä viheriön yläpuolella. Huonot kohdat kuntoon ja pidettävä kunnossa. Pääasia että viheriö on vihreä ja ruohopeite kattava.

Vaihtoehtoja käytävä läpi, vaihdetaanko ruoholajia, leikkuukorkeuden muutos vai mikä. Kasvusto ja maanäytteet otettu juuri ja niiden tuloksista selviää onko saatu mustatyvitauti kuriin.

Keskusteltiin F 17 vasemmalla olevasta vaahterasta joka joidenkin naispelaajien mielestä haittaa pelaamista.

F4 ukkoskatos muutettava lyöntipaikan toiselle puolelle. Keskustellaan siirrosta Asko Leinon kanssa. Samassa yhteydessä siistitään kioskin ja vessan alue kokonaisuudessaan.

Asfalttia suunnitellaan F8 mäkeen, F15 mäkeen, F6 viheriöltä uudelle kioskilta. Myös muita kohteita tulee listalle.

Range/Harjoittelualueet

Uusi aita on toiminut. Palloja paljon vähemmän Par 3 kentällä sekä F17 väylällä. Uudet oikeat pallot ovat Suomessa tammikuussa. Tenniskenttien verkot poistetaan kokonaan ja ei laiteta enää takaisin. Hallitus antanut luvan alueen uudelleen suunnittelulle.

Kastelujärjestelmä

Järjestelmän optimointi edelleen käynnissä.

Vessat

Harjat kenttävessojen oville ja varajärjestelmän rakentaminen käynnissä vesikatkojen varalta.

By | 2015-09-07T00:00:00+00:00 syyskuu 7th, 2015|Kenttätoimikunta|0 Comments