Kenttätoimikunta 9.4.2015

Kenttätoimikunnan kokous 9.4.2015

Kentän tilanne Master

Edellisten lumien sulamisen jälkeen kentällä näytti varsin hyvältä huolimatta kenttää kauttaaltaan peittäneestä jääpeitteestä. Lumen poistaminen viheriöiltä kannatti koska auraamista seuranneiden lauhojen ilmojen avulla saimme viheriöt paljaaksi. Syksyn tautitorjunnat näyttivät onnistuneen koska viheriöillä ei ollut hometaudin vaurioita.

Master 3 viheriön ympäriltä on poistettu sovitusti puita ja kannot jyrsitty pois. Rinteen bunkkeri on luiskattu ja pohja nostettu ylös jonka jälkeen alue tullaan siirtonurmettamaan heti kun nurmea saa.

Kevään aikana tehdään 15 bunkkerille korjaustyöt.

Syksyllä 2014 tehtiin salaojitusta väylillä 4,5 sekä 6.

Kentän tilanne Forest

Kentän kunto oli lumien sulettua samansuuntainen kuin Masterin puolella. Syksyllä 2014 4 lyöntipaikka uusittiin kokonaisuudessaan ja rakennettiin samalla uusi huoltotie. Samalla tehtiin korjauksia 5 ja 6 lyöntipaikkojen luiskissa.

Metsän raivaustyöt on aloitettu 9 väylän reunoilla. Kaikkien lampien reunat on siimattu puhtaiksi ja roskat kerätty pois.

5-6 bunkkeria tullaan korjaamaan kevään aikana.

Range/Harjoittelualueet

Rangen vanha taka-aita on poistettu ja uuden asentaminen tolppien osalta alkaa 7.4 tiistaina. Rangelle on tilattu uudet etäisyystaulut. Lähipelialueelle rakennetaan bunkkerikorjausten yhteydessä sovittu ns. matala harjoitusbunkkeri.

Kastelujärjestelmä

Forestille tilattu paineenkorotuspumppaamo on valmiina odottamassa kauden alkua.

Henkilökunta

Vakituinen henkilökunta vahvistunut suunnitelman mukaisesti kastelujärjestelmä spesialistilla. Muu kausihenkilökunta on myös kokonaisuudessaan valmiina odottamassa H-hetkeä

Vessat

Forestin puolelle syksyllä tehty parannus on toiminut hyvin. Masterin puolelle olisi myös järkevää tehdä vastaavanlaiset jolloin vältyttäisiin vessojen sulkemisilta kauden aikana

By | 2015-04-09T00:00:00+00:00 huhtikuu 9th, 2015|Kenttätoimikunta|0 Comments