Kentän kehittämistöitäSyksyn lämpimät kelit ovat mahdollistaneet kentänparannustöiden nopean etenemisen.Muutostyöt Master 8-väylällä on saatu valmiksi (kuva 1). Väylän pelattavuutta parannettiin kunnostamalla rinnealue väylän oikeassa reunassa. Alueen muotoa pehmennettiin ja pelattavuutta parannettiin. Huonokuntoinen puu poistettiin rinteen yläosasta.Rangelle tehdyt kohdevihereriöt lisäävät harjoittelun mielekkyyttä ja antavat pelaajille selkeät kohteet lähestymislyöntien harjoitteluun (kuva 2).Uusi viheriö on saanut pohajmuotonsa valmiiksi. Seuraavana vuorossa on salaojitus ja kastelun tekeminen (kuva 3). Töitä viheriön osalta jatketaan säiden niin salliessa.Forest-kentällä on suoritettu maisemallista puiden hoitoa. Masterin metsistä on teetetty uusi metsäsuunnitelma yhdessä paikallisen metsäyhdistyksen kanssa. Harvennuksen tarkoituksena on lisätä väylien väljyyden tunnetta sekä tuoda kenttää paremmin esille pelaajille (kuva 4).MasterRangelleRangenForest-kentän

By | 2011-11-23T00:00:00+00:00 marraskuu 23rd, 2011|Kenttätoimikunta|0 Comments